DĂ-MI ADD ȘI SALUTĂ-MĂ

Salut, n-are sens, deja ne știm, cică. Pe Facebook ne știm cu toții, oricum. Dar știi care e faza? – doar așa, ca și chestie generală – și eu dau add la lume, dar, când o fac, zic și eu două chestii acolo ca un fel de ”ms pt accept„ și alte chestii introductive, ca să înțeleagă și omul ăla că nu i-am dat add doar așa, ca să îl/o am în listă random.

Dar asta ține de buna educație online, I guess. Și, cum mulți utilizatori Facebook nu îndeplinesc nici măcar condițiile minime pentru a avea un cont personal (cum, de altfel, ar fi și normal, ca în alte țări civilizate – măcar o vârstă minimă de 16 ani, să zicem), e și exacerbat să mai ai și așteptări de-astea. Adică, OK, să presupunem că suntem niște români cu drepturi depline (aici am râs un pic) și că este dreptul nostru să ne exprimăm liber and shit like that, dar, bă, hai să reprimăm niște chestii cocălărești, puerile, de sătean ajuns la oraș sau de-alea (mai nou) de ghengstăraș online. Hai că deja aș avea câteva postări viitoare în minte și am făcut o paranteză prea largă.

Ce voiam să zic e că aș aprecia un salut de bun simț dacă tot ți se acordă acest boem privilegiu de a-mi fi prieten online. Și nu sunt eu ăla important – vorbesc aici de bunul simț al fiecărui personaj virtual.

Ne găsim pe Facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: